Ik ben 53 jaar jong en inmiddels aan mijn 5e crossseizoen bezig. Mijn motto, als je het doet, doe het met volle overgave.

 

In mijn jonge jaren heb ik op internationaal niveau gekanood. Deze sport heb ik op mijn 30e vaarwel gezegd en ben toen de triatlon sport ingedoken.

 

Al snel kwam ik erachter dat het fietsen mij goed lag en zo was een uitstapje naar mountainbike wedstrijden snel geschied.

 

De bospaadjes op hoge snelheid bedwingen was een en al fun! Natuurlijk moest er na enkele jaren een nieuwe uitdaging gevonden worden en toen kwam de cyclocross fiets om de hoek kijken.

 

Door de gedrevenheid die in me zit ging ik al snel wedstrijden fietsen. Dit resulteerde dat ik in 2017 Zuid-Nederlands kampioen en 2018 Limburgs Kampioen ben geworden bij de Masters 50+.

 

De passie voor het fietsen is de laatste jaren alleen maar aan het groeien, hoe ouder hoe gekker, zullen we maar zeggen.

 

Ik ben dan ook een van de oprichters van het CXteam Venlo. Het doet me deugt dat we momenteel met een zeer leuke groep zijn, allemaal plezier hebben in het crossen en nogal fanatiek de sport bedrijven. Ik/we mogen ons geen recreant meer noemen!

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

John Montulet

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media