Ambiance

Het was een vroegertje deze zaterdag. Het startschot werd namelijk al om 09.30 uur gegeven. Dus vroeg uit de veren, ontbijtje in de auto en op naar Vorselaar. Voor het 4e jaar op rij gaan we als CX team Venlo al naar Vorselaar. We komen er dan ook graag. Aan alles is te merken dat onze Zuiderburen het veldrijden beleven, Van jong tot oud. Er heerst een geweldige ambiance. Ook al op dit vroege tijdstip.Het weer is weer geweldig en onder een stralend zonnetje dat zo lekker door de bomen schijnt wordt het startschot gegeven. Met een lange sprint voordat we het bos inschieten willen we ons graag goed positioneren. En dat lukt ook. We kunnen ons in de loop van de wedstrijd goed handhaven op de posities die wij rijden en hebben ook menig sportief gevecht gewisseld. Rene finisht als 7e , Eddy als 19e, Paul moet helaas vroegtijdig de strijd staken wegens een valpartij waarbij hij zoveel last had van zijn rechterhand dat verder rijden niet meer ging. Vorselaar was toch weer geslaagd. Op naar de volgende. Grote Prijs St.Nicolaas in Dordrecht


FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media