Poeh poeh

Het crossseizoen is inmiddels enkele weken oud voor CX team Venlo.  Na wedstrijden op nationaal niveau en bij de Toma Cycles Cup waren het strijdtoneel werd het wel weer eens tijd een stukje te tikken. Zeker omdat vandaag ook nog eens het Open Limburgs Kampioenschap Veldrijden op het programma stond. alles werd in orde gemaakt om er een geweldige wedstrijddag van te maken. Bijna iedereen was fris en fruitig verschenen. Wat een uurtje extra slaap al niet doet ;)

Veldrijden verbroedert. Ipv de beloofde Smurfentaart kwam Francis

Penders uit het belgisch limburgse Tongeren aanzetten met een overheerlijke rijstevlaai. Lekkerrrrrr.

Eerst moest er natuurlijk gefietst worden. De start was een dik half uur uitgesteld vanwege een flinke val van een renster bij de dames categorie. Op Facebook is inmiddels te lezen dat het goed met haar gaat en enkel nog een nachtje ter observatie in het ziekenhuis Vie Curi moet blijven. Names CX team Venlo wensen we haar een spoedig herstel.

Een guur koud windje woei over de Schaapsdijk en de regendruppels maakten het er niet beter op. Dus maar snel starten. Altijd leuk natuurlijk bergop starten. Met hartslag 190 bovenaan links het bos in.  Na vorig jaar de primeur op het Schaapsdijkpark had de organisatie toch de moeite genomen om het parcours nog een paar leuke twists te geven. Het mag zo blijven hoor. Zwaar genoeg. Momenten van herstel waren er daardoor weinig aanwezig. Maar goed het is onze hobby dus klagen doen we niet. Ja vantevoren en na de wedstrijd lachen we erom en komen de sterke verhalen en social talks met onze medestrijders van het veld. De dag werd dus in stijl afgesloten onder het genot van een biertje, radler, cola en een lekker stuk vlaai.

De uitslagen zijn te vinden op www.limburgcross.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media