#SamenDeModderIn

Wat is veldrijden zonder modder ? Ook heel leuk. Maar modder maakt het net iets specialer. Niet voor niets werd er de afgelopen weken door menigeen, zowel toeschouwers, amateurs en professionals geroepen om een modderkoers. Wellicht heeft de een of andere hiervoor zelfs een kaarsje opgestoken. Dit cross weekend was het dan eindelijk zover. Voor de Jos Feron Cup stond een nieuwe wedstrijd op het programma, En wel in Mechelen. De organisatie had dan ook alles uit de kast getrokken om hier een heerlijk parcours neer te leggen. En uitgerekend hier lag de modder waar menig veldrijderhart sneller van gaat kloppen. In de Tour de France spreken ze van cols van de buitencategorie. Nou de modder in Mechelen was ook van de buitencategorie. Superpratsj !

40 minuten het snot voor je ogen fietsen. Glibberen en glijden in optima forma.We hebben ons helemaal uit kunnen leven. Ook met poetsen.

                                    MECHELEN BEDANKT

 

 

Voor meer foto"s kijk op onze fotopagina.

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media