Vuurdoop Herungerberg

Daar was ie de dan de eerste cyclocross wedstrijd op het wielerpark Herungerberg. En wat voor eentje. Alles wat met cyclocross te maken heeft zat er in gepropt.De parcoursbouwers waren overijverig geweest. Korte felle klimmetjes, steile afdalingen, zandstroken, bos, balkjes, kort werk, etc.

Aan Rene Kuhlman dan ook meteen de opdracht meegegeven vandaag de eerste plaats te gaan pakken. ;) Gelukkig laat Rene zich niet gek maken en fietst weer een fantastische wedstrijd, maar moet toch weer de meerdere erkennen in Edwin Raats. Op dit gevarieerde en technische parcours eindigt Paul als 11e, Frits als 13e en Eddy als 15e. Toch iets meer start lef tonen Eddy dan hoef je niet zoveel goed te maken. Daan wordt bij de heren 5e.

Iedereen was vol lof over deze wedstrijd. De grote winst is er voor de toeschouwers. Die kunnen de renners namelijk heel gemakkelijk vanaf een plek volgen. Met wat aanpassingen zou dit wel eens een wedstrijd kunnen worden van nationaal niveau.

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media