Dubbel CX weekend

 

 

In aanloop naar het WK masters stond er een weekend gepland met 2 wedstrijden.

 

Op de zaterdag de nationale wedstrijd in Rhenen en op zondag de wedstrijd om de Jos Feron Cup in Beegden.

 

Op een prachtig parcours in Rhenen in de ijzige kou, waardoor het op meerdere plaatsen behoorlijk hard bleef en het lastig was het juiste spoor te vinden, waren we met 4 renners aanwezig, René, Paul, John en Eddy. Door het behaalde aantal punten in andere wedstrijden konden René en John in het midden van het veld starten. Paul en Eddy sloten de rijen van 76 strijders.  Het startschot werd gegeven en er onstond een leuke wedstrijd voor ieder. René kwam op plek 7 binnen. John werd tot zijn eigen verbazing 9e ( less is more ;) ) Eddy finishte als 39e en Paul als 44e (na een nachtdienst).

 

 

Op zondag de wedstrijd in Beegden . Op de Beegderheide in een mooie bosrijke omgeving ligt dit snelle parcours. Door het missen van enkele JFC wedstrijden moesten we enkele plaatsen naar achteren bij de start. Dat kon ons echter niet deren. Ruud Timmermans en Mark Steins stonden eveneens aan de start vandaag. De omloop lag er lekker bij en onder een flauw zonnetje heeft het publiek een leuke wedstrijd kunnen zien. René werd 2e, John 5e, Eddy 10e, Ruud een DNF od een DISQ. ;) en Mark  werd 15e.

 

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media