Jos Feron Cup Reuver 30 10 2016

WOW

 

Vooraf worden er natuurlijk geintjes gemaakt. En eigenlijk helemaal niet zo gek gezien de prestaties van de afgelopen weken en de arbeid die is verricht. Natuurlijk staat bij ons het plezier hebben in de cyclocross nog steeds bovenaan en dat zal het ook altijd blijven. Echter de podiumplaatsen de afgelopen weken van onze kleppers Daan en René zorgen ervoor dat het plezier enkel toeneemt. Ook vandaag weer. De wedstrijd in Reuver om de Jos Feron Cup die tevens geldt als open Limburgs kampioenschap cyclocross. Onder een stralende herfstzon met een heerlijk temperatuurtje van zo’n 15 graden werd deze wedstrijd verreden. Onze materialen zijn ook weer uitgebreid. Tegenwoordig hebben we zelfs een fietsenstalling bij waar zo’n 10 fietsen keurig aan opgehangen kunnen worden. (Paul bedankt). Scheelt een hoop puinhop in de tent. ;) Toeschouwers waren ook weer in grote getale op komen dagen. Ook onze eigen supportersclub was weer present. Chapeau mannen.

 

Het parcours lag er geweldig bij. Niet al te moeilijk, maar wel snel. Voor de leuk had men ook een enkele balken als obstakel geplaatst. Niet geschikt voor kleine beentjes en eronder door ging ook niet.

 

Bij de mannen gaven Daan Bongers, Mark Steins en Roy Joore acte de présence en bij de masters, René Kuhlman, John Montulet, Arno Bouten, Paul Laning, Frits op de Laak, Ruud Timmermans en Eddy Willemsen . Sponsors waren uitgenodigd voor koffie en vlaai. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een geweldige wedstrijd van te maken. En dat werd het ook in alle opzichten. Technisch malheur, persoonlijk malheur, strijd onderling, inhaalraces etc, etc. En dat het niet voor niets is geweest bleek wel Daan zegevierde bij de heren en René zat op het spreekwoordelijke spatbord van Edwin Raats, maar moest genoegen nemen met weer een 2e plaats.

 

Alle uitslagen:

 

Mannen (35 renners)

 

Daan Bongers                   1e

 

Roy Joore                           23e

 

Mark Steins                       25e

 

Masters (41 deelnemers)

 

René Kuhlman                 2e

 

John Montulet                 5e

 

Arno Bouten                     6e

 

Paul Laning                        7e

 

Frits op de Laak                           9e

 

Eddy Willemsen               17e

 

Ruud Timmermans         29e

 

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media