Jos Feron Cup Meterik 23 10 2016

A day of suspense

 

 

Lag het nou aan de herfst of ook aan het feit dat we richting Halloween gaan?  De wereld was klein  geworden door de mist. Een temperatuur van zo’n 3 graden deed er voor zorgen dat de omstandigheden verre van ideaal waren, maar dat mocht de pret niet drukken. Jammer genoeg konden we ook niet op volle oorlogssterkte aantreden. Ziekte en werkbeslommeringen stuurden roet in het eten.

 

Zowel bij de mannen (24) en de masters(43) was er weer een uitgebreid deelnemersveld. Het parcours was perfect geprepareerd en stond garant voor snelle rondetijden. Het lastige van het parcours op de Schaak zijn echter de beperkte inhaalmogelijkheden. Dus een goede start was van goed belang. Als een raket kwam men uit de startblokken en in de beide wedstrijden ontsponnen zich enkele leuke tweestrijden om posities. Iedereen heeft weer het maximale uit zijn mogelijkheden gehaald en keerde tevreden en  snel huiswaarts om de WB van Valkenburg op tv te volgen.

 

Volgende week staat Reuver op het programma. Deze wedstrijd geldt tevens als open Limburgs Kampioenschap cyclocross.

 

Ook nodigen we onze sponsors van harte uit voor een hapje en een drankje op deze dag.

 

Een extra applaus krijgen René en John. Zij deden zaterdag de 22e oktober mee aan de nationale wedstrijd cc in Harderwijk waar René een verdienstelijke 9e plaats reed bij de masters 40+ en John met een 5e plaats bij de masters 50+ zeer in zijn nopjes was.

 

Uitslag:

 

Mannen

Daan Bongers                         2e

 

 

Masters

 

René Kuhlmann                      2e

 

John Montulet                         5e

Paul Laning                              7e

 

Eddy Willemsen                      11e

 

Dimitri Peulen                          21e

 

Rob Coenen                              40e

 

 

 

 

 

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media