Jos Feron Cup Baarlo 09-10-2016

De zondag van CX team Venlo

 

Baarlo, the place to be. Normaliter de eerste  cross in de Jos Feron Cup maar nu de 2e omdat vorige  week de degens al werden gekruisd op de Schaapsdijk te Venlo. Hierdoor was het wel zo dat de startposities voor de  wedstrijd al verdeeld waren.

 

Het in grote getale opgekomen publiek heeft onder een lekker zonnetje een prachtige wedstrijd gezien. Het parcours in Baarlo, waar lastig in te halen is, lag er gezien de droogte redelijk bij.  Met het team waren we met 9 renners naar Baarlo getogen, waarvan Paul Laning en John Montulet toch besloten af te zien van deelname veroorzaakt door de blessure die ze hebben opgelopen.. Ze hebben zich goed gekwijt van hun 2e taak, Paul als fotograaf en John als motivator. Chapeau.

 

Op social media verschijnen de mooiste  foto”s , die een goed beeld geven dat iedereen tot het gaatje is gegaan.

 

Voor de volledigheid de uitslag :

 

Amateurs:

 

Daan Bongers 1e

 

Roy Joore 5e

 

Mark Steins 19e

 

Masters:

 

René Kuhlman 2e

 

Eddy Willemsen 10e

 

Dimitri Peulen  21e

 

Ruud Timmermans 29e

 

Frits op de Laak DNF

 

Komende zondag staat Helmond op het programma. Een nieuwe wedstrijd in de strijd om de Jos Feron Cup. We kijken er naar uit.

 


FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media