Jos Feron Cup Sittard 25-10-2015

HET IS NIET ALTIJD FEEST.

De subtitel zegt eigenlijk alles. Na de zeer succesvolle wedstrijd in Meterik voor CX team Venlo stond vandaag de wedstrijd In Sittard op het programma. Met z'n 3en zijn we naar Sittard getogen alwaar op Watersley een uitdagend parcours ligt met enkele flinke klimpartijen en technische afdalingen.

De start verliep voortvarend. John was al snel vooruitgesneld en hij had zich al snel met 2 medestanders losgemaakt van het peloton. Helaas verliep het in de 2e ronde minder voorspoedig voor 2 helden van de modder. John raakte betrokken bij een valpartij waardoor een van zijn medestanders hem niet meer kon ontwijken en ook dreigde te vallen. Daardoor stapte hij in het achterwiel van John en brak een van de spaken van het wiel. Snel nog provisorisch hersteld, maar het mocht niet baten. Enkele honderden meters verder zat de spaak tussen de achterderailleur. Einde oefening, DNF. Ook voor Paul was de 2e ronde een onheilsbode. Bij het verraderlijk gladde dropje van 5 meter schoof hij flink onderuit en was de achterrem de boosdoener. Die had er geen zin meer in. DNF nummer 2 dus.

Eddy kwam redelijk uit de voeten op het technische parcours en kon de wedstrijd afsluiten op een 13e plaats. De 2e op rij. Top 10 is in zicht en het streven

Volgende week, Jos Feron Cup in Reuver. Open Limburgs Kampioenschap cyclocross. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

En geloof maar. Het vizier zal op scherp staan.


FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media