De kop is eraf.

Het seizoen is begonnen. En dat hebben we, John, Bart, Eddy en gastrijder Rob, gevoeld vandaag. Heen en terug op de pedalen naar Swalmen om de ATB toertocht te fietsen van ATB Club Extreme te Swalmen. Een goed uitgezette tocht van 55 kilometer door de bossen van Swalmen, Boukoul, Asenray en Herkenbosch.

Onder aanvoering van John werden de vele singletracks en de venijnige korte beklimmingen afgeraffeld. We kregen het er warm van. De  pauzeplaats kwam dus precies op tijd. Even wat extra drinken en eten en hup weer verder. Na de pauzeplaats volgden de steile beklimmingen en afdalingen elkaar snel op. Er werd flink doorgekoerst richting de finish waar een colaatje er goed in ging. Terug naar Venlo dus en bij aankomst 100 kilometer op de teller.

Alle lof was er ook voor ons nieuwe tenue. En eerlijk is eerlijk, het ziet er gewoonweg gelikt uit.

Made by Kalas Sportswear en gesponsord door GripGrab, Fast Cycles, Verhoex Douane Service en Equipe Fysio John Montulet.

 

CX team Venlo - For The LOVE Of Mud

FTLOM

Sponsoren


Volg ons ook via social media